Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κοινοβουλευτικό Άσυλο


Μία εικόνα χίλιες λέξεις; Ένα μαγνητοσκόπιο πόσες; (Μαγνητοσκόπιο είναι ορολογία της λέξης video στα ελληνικά)
Εικόνες, ομιλίες και γενικά δρώμενα του Ελληνικού Κοινοβουλίου περνούν νυχθημερόν μπροστά από τα αισθητήρια μας, αλλά οι αντιδράσεις μας δεν ανήκουν πια ούτε στην σφαίρα των αντανακλαστικών.
Έχουμε πάθει μία ανοσία απέναντι στα σηπτικά κοινοβουλευτικά φαινόμενα, όσα και να υποπέσουν στην αντίληψή μας τα αποδεχόμαστε άκριτα και η ζωή μας συνεχίζει την κατηφόρα. Καθότι αυτό που βιώνουμε, μας έχει προκαλέσει και απώλεια προσανατολισμού, και δεν είναι ανηφόρα ή μεταφορικά "Γολγοθάς" που θα μας οδηγήσει σε λύτρωση, αλλά κατήφορος, τέλμα, το απόλυτο κενό σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.

Γελούσαμε με τον Ανατολάκη όταν τον έβαλε στην Βουλή ο Καρατζαφέρης και συνάμα έβαλε goaaaaal βραζιλιάνικο στη κοινή λογική. Μα θα μου πείτε ο "παίχτης" μάζευε ψηφαλάκια!!! Κάθε ψηφαλάκι και σταυρός στο νεκροταφείο των νευρώνων.


Σημείωση: Αν δεν καταλάβατε, αυτός ο λόγος ήταν πολιτική "Ντρίμπλα να 'ούμε" στους αντιπάλους του, εν μέσω εδράνων. Τους έπιασε στον ύπνο!!!

Πριν να μας κάνει βέβαια την τιμή ο κύριος Καρατζαφέρης να κοσμήσει το ΑΣΥΛΟ της Βουλής με τον κύριο Ανατολάκη, μας έκανε πρόταση για την κυρία Σαρρή, αλλά ο πάνσοφος λαός δεν την σταύρωσε!!!

Και επί της εκλογικής σταυροφορίας του ΛΑΟΣ προέκυψαν τα λάβαρα της επανάστασης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο επονομαζόμενος και Μπουμπούκος, και Μάκης Βορίδης, γνωστός και ως Τσεκουράτος.
Ακούστε παρακαλώ τον κ. Γεωργιάδη...
Σημείωση: Δεν είναι φωνομοντάζ. Ο ίδιος άνθρωπος είναι που βρίσκεται σήμερα στη Νέα Δημοκρατία!!!


Δείτε τον κ. Βορίδη...

Σημείωση: Δεν είναι Βία αυτό που βλέπετε. Είναι Πολιτικός Ακτιβισμός!!! Η Δεξιά άλλωστε καταδικάζει την βία, από όπου κι αν προέρχεται...

Στρίβοντας Δεξιά το πούρο καπνίζεται καλύτερα εντός της αιθούσης. Όταν δε, σκύβει μπροστά σου η καμαριέρα του κοινοβουλίου για να μαζέψει τις στάχτες, τότε το θέαμα της Καλτσοδέτας που παρελαύνει των οφθαλμών σου, σε αναγκάζει να τα φας ΜΑΖΙ της.
Καπνίζοντας πούρα φτιάχνεις κεφάλι και στους υπόλοιπους... αφού δεν υπάρχει Ανατολάκης να μας ντριμπλάρει, ας τον ψιλοπάρουμε... δεν είναι ώρα για επανάσταση τώρα. Ξύπνα ρε! Παρ' το αλλιώς... θα σου μείνει το "κουσούρι" του Μίμη Ανδρουλάκη.
ΝΑZZZΖΖΖzzzΖΖΖZZZΖΖΖzzzιιιι...
Ξυπνάτε ρεεεε...
-Μας πήραν την Τροπολιτσά και μας ρίχνουν στο Μελιγαλά.
-Άσε μας ρε Αριστείδη στην ησυχία μας... σιγά μη μας ρίξουν και στον Καιάδα...
Σημείωση: Όταν μας ετοιμάζουν οι συνεργάτες μας ένα λόγο, δεν τον διαβάζουμε πρώτη φορά στο βήμα της Βουλής... τον προβάρουμε καμιά 20αριά φορές... αλλιώς θα ψωριάσουμε μέχρι να καταλάβουμε τι θες να πεις.

Όσοι δεν βολευόντουσαν να τον ψιλοπάρουν στα βουλευτικά έδρανα ελέω στενότητας, ήταν στα κρεβάτια των πολυτελών ξενοδοχείων πέριξ του κοινοβουλίου...
Σημείωση: Εεεεε, εσείς του ΚΚΕ, εκεί στην άκρη τι στον αποπέρα κάνετε μόνοι σας;;; Χαλάτε την πιάτσα... Αυτά βλέπει ο Ανεξάρτητος Έλληνας και δεν μπορεί να κρυφτεί. Σου λέει, τέτοιο καφενείο που, πας - δεν πας, τρως, πίνεις και σε πληρώνουν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Φυσικό επακόλουθο είναι, όταν την τρως να μερακλώνεις... βάλε Καζαντζίδη λέμεεεεεεεε!!! Ώπααααα...
Ζήλεψε και η κυρία Παναρίτη το θέατρο του κυρίου Χαϊκάλη και έπαιξε το δικό της!!! Μιλάμε ότι το Oscar ήταν πολύ Wild-e!!!
Σημείωση: Υπάρχει άνθρωπος που δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά βλέποντας το βίντεο, ότι θα ψηφίσει ΟΧΙ; ας γελάσω...

Το Άσυλο είναι γεμάτο από καφενέδες για να περνούν την ώρα τους οι διάφοροι Τάμηλοι!!! Ωωωωω ΝΑΙ!!! Τάμηλος!!! Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας και τα μυαλά χυμένα στα ΚΑΓΚΕΛΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Δυστυχώς οι καμαριέρες τις βουλής εκείνη την περίοδο άλλαζαν καλτσοδέτες... έτσι ο κύριος Dominique Strauss-Kahn δεν μπόρεσε να καρφώσει ως Dominique Wilkins και μας κάρφωσε οικονομικώς.
Με τέτοιο κάρφωμα και κάτω από την πίεση ότι μπορεί, και οι κρεμάλες να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον, ο κύριος Βενιζέλος (πρώην Τούρκογλου) βγαίνει από τα ρούχα του!!!
Από την παραζάλη της κοινοβουλευτικής ατμόσφαιρας, οι διαγραφέντες βουλευτές φτιάχνουν - κατεβάζουν 2 ενδεκάδες για μπαλίτσα και οι Σαμαράς, Στουρνάρας κάνουν συντονισμένη επίθεση στο ΚΚΕ με μαθήματα περί Λένιν και Μαρξ!!! Μιλάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι κάτι πίνουν... δεν μπορεί, δεν εξηγείται αλλιώς! Άρχισε η Νέα Δημοκρατία να διακηρύσσει το Κομμουνιστικό Μανιφέστο της Λαϊκής Δεξίας! Φυσικά επειδή ΠΑΝΤΑ ήταν παπαγάλοι, παραπληροφορητές, ατακαδόροι, λαοπλάνοι και ιστορικά ανακριβείς, μετά από τις κατάλληλες απαντήσεις έκαναν το λαγό...

Μιας και είπαμε για μπαλίτσα έχει και ΜΠΑΛΙΤΣΑ το μενού!!! Την ώρα που ψηφίζονταν το Μνημόνιο και έκαναν χημειοθεραπεία οι Πλαταιείς με την ευγενική χορηγία των ΜΑΤ, τα παιδιά έβλεπαν μπαλίτσα χωρίς τον ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ...

Όσοι δεν κοιμούνται περνούν την ώρα τους δημιουργικά:
Διαβάζουν εφημερίδες...

Ζωγραφίζουν...
Εσύ και ο Μουνέ ένα πράμα...
Λύνουν σταυρόλεξα...
4 Κάθετα: Έλληνας Πολίτης με 7 γράμματα Μ...............Σ
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην μείνουμε και απροπόνητοι και μας φάει ο Γερμανός που έχει Σόι Μπλε...

Άλλοι παίζουν με τα κινητά...
Μη παίζεις φιδάκι... μαύρα φίδια θα σε ζώσουν!
Όταν δεν πηδάνε την μισή Αθήνα, ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες του Γερμανού...
Μην είσαι κορόιδο... στο ΑΠΘ μοιράζουν τζάμπα iphone!
Άλλοι πηδάνε έδρανα, ελλείψει Τατσόπουλου...
Από την σχολή του Κομανέντση βγήκες μανίτσαμ; 
Άλλοι πηδούν εις διπλούν για να φτάσουν τον Τσατσόπουλο...
Άλλοι κάνουν πασαρέλα και φωτογράφηση...
Λίγο πιο Δεξιά κ. Ράπτη να είναι άριστη η λήψη για το Madam de Gala!
Η κ. Τζάκρη ντύθηκε Miss Libido και με το πιστόλι
στον κρόταφο πήγε για να ψηφίσει το Μνημόνιο!
Εμείς Ανήκουμε στην Δύση φτιάχνουμε νύχι, μαλλί, πάμε σε Spa, είμαστε Life Style πολιτικό προσωπικό και όχι Ταλιμπάν...(εξαιρείται ο Βαγγέλας)

Τι κι αν δεν ξέρουμε να διεξάγουμε έστω και μια ψηφοφορία σωστά... ή ξέρουμε και τις νοθεύουμε;
Γελάνε με το πόσο μεγάλα κορόιδα είμαστε...
Εντάξει Αρχιερέα, πήγα τις βαλίτσες του Χριστοφοράκου στην Ιπποκράτους...
Ο πσΑΡΙΑΝΟΣ και το ανέκδοτο...
Ετοιμάσου... σε αντικαθιστώ εντός ολίγου! 
Loverδος: Όποιος πειράξει τον ΓΑΠ θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ...
Βενιζέλος: Σε 5 μήνες να πεις, ότι αυτός μας μαζί με τον
Παπακωνσταντίνου μας έβαλε στο ΔΝΤ...
Μερικοί υπάλληλοι ακούνε Πάολα στον Derti fm...
Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω
κι αν υπάρχεις πια να μην ξέρω
ξέχνα με ζω για μένανε.
Να μ' αφήσεις γιατί κοντά σου
τη ζωή μου μες στη φωτιά σου
έλιωσες, όμως τέλειωσες.

Εν συνεχεία καλοστημένων κοκορομαχιών πάντα ακολουθούν τα γλέντια και οι χαρούλες... Επειδή δε, διανύουμε και εποχές "ακμής - ευμάρειας", θέλει η π.....α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας...

Όλα τα "καλά" παιδιά κάθονται σε ίδια θρανία... 
Καλά πρέπει να είναι μεγάλα κορόιδα...Ρε, μας ψηφίζουν ακόμα σου λέω!
Να σου δώσω τα κλειδιά του μαγαζιού απόψε!
Μη γελάς... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
Βέβαια στο κοινοβουλευτικό Άσυλο έχουν ακουστεί πολλά παροιμιώδη όπως τα: 
"Ανήκωμεν εις την Δύσιν" Vs "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"
"Ευχαριστούμε τις Η.Π.Α."
"Είμαστε Αντιεξουσιαστές...του Villa Ekali Club"
"Οι Νταβατζήδες ... λυμαίνουν ακόμη τον τόπο"
Σημείωση: κ. Κακλαμάνη όχι άλλο θέατρο... είστε μισό αιώνα μέσα στο κοινοβούλιο και ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ τίποτα ή μάλλον ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ των νταβατζήδων... 
"Λεφτά υπάρχουν... υπήρχαν"
"Μαζί τα φάγαμε"
Σημείωση: Ο κύριος Πάγκαλος κάνει χρήση τον όρο "πολιτικό προσωπικό"!!! Αργότερα θα αναφερθούμε εκτενώς για αυτή την μπουκαπόρτα της διαφυγής...

"Ο Βαγγέλας τα μπεγλέρια του, τα γαλλικά ντε λα μαγκέν και ο αχαμνοδιαλογισμός μας άφησε Παυλόπουλους ..."
Κάθε Άσυλο έχει τον ιατρό του. "Ο Σεξολόγος μας..."
"Προσοχή... ο Καιάδας ανήκει στους Έλληνες"
Εκεί μέσα λοιπόν είναι το μεγαλύτερο και το πιο ακριβό ΑΣΥΛΟ σε παγκόσμια κλίμακα... το χρειάζονται κάθε "δια"λογής επιχειρηματίες για να επιδοτούνται, φοροαπαλλάσσονται, φοροδιαφεύγουν, ξεπλύνουν "μαύρο χρήμα", το χρειάζονται κάθε "δια"λογής πολιτικοί απατεώνες και συνδικαλιστές, το χρειάζονται κάθε "δια"λογής αποικιοκράτες, νταβατζήδες...

Είναι ένα από τα ΑΣΥΛΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Υστερόγραφο: το παρόν κείμενο θα αναβαθμίζεται... το άσυλο μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Ο Λαός απλά ήταν απών κατά την βράβευσή του με το βραβείο
"Μαζί τα ΦΑΓΑΜΕ"... στον κύριο Παπαδήμο όμως απονεμήθηκε
το "Αριστείο ΙΟΒΕ" για τις έως σήμερα υπηρεσίες του στη χώρα.

Κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Σχολίων

Το «Νομικά Ανάλατα» δεν έχει προς το παρόν ενεργοποιήσει καμία υπηρεσία έγκρισης ή μετριασμού σχολίων. Επίσης, έχει επιτρέψει τα ανώνυμα σχόλια. Οι επιλογές αυτές οφείλονται στην επιθυμία μας να δημιουργηθεί μία κοινότητα γύρω από το ιστολόγιο, η οποία να συζητά και να έχει παλμό.

Όμως, πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

- Κάθε σχόλιο αντιπροσωπεύει τον σχολιαστή του και μόνο, και δεν απηχεί κατ’ ανάγκην τις αντιλήψεις του «Νομικά Ανάλατα»
- Υβριστικά, δυσφημιστικά ή άλλα παράνομα σχόλια δε θα γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτά.
- Σε καμία απολύτως περίπτωση δε θα γίνονται ανεκτά υβριστικά σχόλια που απευθύνονται στους υπόλοιπους σχολιαστές του Ιστολογίου.
- Πέρα από τα παράνομα σχόλια, απαγορεύονται τα σχόλια που είναι σκοπίμως εκτός θέματος, άσχετα, προκλητικά και έχουν σκοπό να προκαλέσουν εκρηκτικές αντιδράσεις (Τρολ, Troll).

Το «Νομικά Ανάλατα» διατηρεί το δικαίωμα της απροειδοποίητης και αναιτιολόγητης φραγής (block) χρηστών που έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης.

(από τους Όρους Χρήσης)